середу, 1 жовтня 2014 р.

Бібліофотосушка з нагоди Дня бібліотек

Цей дивний світ – бібліотека!

Бібліофотосушка з нагоди Дня бібліотек 


30 вересня відзначається Всеукраїнський День бібліотек, сама назва якого свідчить, що це свято існує не тільки для бібліотечних працівників, а й для всіх, хто не мислить свого життя без книги.
29 вересня з нагоди професійного свята Кам'янец-Подільська міська центральна бібліотека в улюбленому місці відпочинку кам'янчан – Лебединому озері – розгорнула бібліофотосушку «На хвилях бібліотечного життя». В цей теплий осінній день працівники книгозбірень презентували на відкритому повітрі свої фотошедеври, відкриваючи для кам'янчан досі невідому бібліотеку. Ми прагнули, аби містяни по-новому відкрили для себе цікавий та дивний світ бібліотек.
Увазі відвідувачам експозиції були представлені найцікавіші фотосвітлини, закарбовані співробітниками бібліотек нашого міста про найважливіші подій бібліотечного життя, таємничі світи книгозбірень, про дні, наповнені натхненням та несподіваних відкриттів. Тут можна було побачити обличчя відомих кам'янчан, добре знаних українських письменників,  та навіть просто красивих людей, які із задоволенням відвідують бібліотеки, беруть участь у різних заходах, приводять сюди своїх дітей та друзів.
Кожен зміг переконатися, що сучасна книгозбірня – це світ нових можливостей, це не тільки храм науки, а й світ інформації, знань та успіху! Своїми бібліотечними фотоісторіями ми хотіли показати, як ми працюємо і як відпочиваємо, як спілкуємось і як навчаємося та як живе бібліотека день за днем, завжди працюючи для користувачів надійно, вірно і з любов'ю!


Немає коментарів:

Дописати коментар