середу, 8 квітня 2015 р.

Учасники акції "Бібліотека українського воїна"

Наприкінці березня у центральній міській бібліотеці розпочалася акція «Бібліотека українського воїна», оголошена з метою сприяння морально-психологічному забезпеченню бойової готовності військ  Збройних Силах України.
Результати не забарилися. Наші користувачі активно долучилися до цієї благодійної справи. За останні два тижні відділ краєзнавства отримав від своїх користувачів 20 примірників книг для передачі нашим захисникам. Це і твори зарубіжних класиків, і науково-популярні українські видання, і видання з історії України, а також книги за авторством кам’янецьких письменників.
Найактивніші учасники акції – колектив історичного факультету Кам’янець-Подільського національного університету ім. І.Огієнка на чолі з деканом Володимиром Дубінським, пенсіонери, а також студенти Кам’янець-Подільського індустріального коледжу.
Студентка Кам’янець-Подільського індустріального коледжу Діана Зрячева принесла свою улюблену книгу для українських воїнів

Вважаємо, що книги, передані до українського війська, не лише сприятимуть духовному та культурному збагаченню військовослужбовців, а й підтримають їх патріотичний дух побажаннями, написаними на книгах, та зігріють душу теплом і добротою наших кам’янчан. 
Запрошуємо кам'янчан долучатись до Ації  та приносити книги до бібліотек нашого міста!

Немає коментарів:

Дописати коментар