вівторок, 19 травня 2015 р.

Презентація книги Дари Корній «Крила кольору хмар»

Майстер українського фентезі у Кам'янці

Презентація книги від Дари Корній у бібліотеці


19 травня центральна міська бібліотека вітала у своїх стінах відому українську письменницю-прозаїка,  лауреата третьої премії «Коронація слова – 2010» за роман «Гонихмарник», автора восьми романів Дару Корній. До нашого міста Дара завітала з презентацією нової книги «Крила кольору хмар», яку написала у співавторстві із Талою Владмировою.
На зустрічі із поціновувачами її творчості письменниця розповіла про довгий шлях до написання містичних романів, поділилася своєю любов’ю до міста, в якому наразі проживає та в якому відбуваються події роману «Крила кольору хмар» – міста Львова. Приємно, що і про Кам'янець пані Мирослава (так насправді звоти авторку) розповідала із захопленням, і хоча у місті вона лише втретє, уже полюбила древню «квітку на камені».
Опісля письменниця зачитала присутнім уривок зі своєї нової книги, де, до речі, згадується Кам'янець-Подільський як місто, в якому вперше зварили каву у Європі. Цікавими були для присутніх подробиці написання твору, містичні історії, які ставалися із авторкою під час роботи над романом та комічні випадки на презентаціях «Крил».
Під час розповіді порушила Дара Корній і актуальні для України проблеми миру та гідних лідерів.  
     Романтичну та душевну атмосферу зустрічі створювали пісні Марійки Пак,  талановитого барда та модератора презентації.
Після спілкування з публікою у форматі запитання-відповіді усі мали можливість придбати книги, а Дара Корній подарувала своїм вдячним читачам автограф- та фотосесії.

Немає коментарів:

Дописати коментар