четвер, 28 травня 2015 р.

Тренінг у бібліотеці

Тренінг у бібліотеці

26 травня у Кам'янець-Подільську центральну міську бібліотеку завітали президент благодійного фонду «Ксена» Оксана Устинова, тренери молодіжних проектів Сергій Койнов та Уляна Устинова. Для працівників міських книгозбірень волонтери провели тренінг "Виховання міжкультурної толерантності у школі та позашкільній діяльності".
В ході тренінгу 30 учасниць отримали навички проведення інтерактивних екскурсій по виставці "РАЗОМ" з переглядом та обговоренням відеороликів про права людини «Free2Choose», документів з прав людини, аналізом сучасних ситуацій, пов’язаних з побутовою ксенофобією і нетерпимістю.
А у  другій половині дня для першокурсників Коледжу будівництва, архітектури і дизайну відбувся тренінг "Форум-театр: формула виходу з кризи". 
Майбутні будівничі проявили ентузіазм, старанність та креативність мислення в процесі оволодіння тонкощами методики форум-театру. Студенти із задоволенням приймали участь у іграх, активно працювали над постановками, розважалися та відпочивали, пригощалися смаколиками, чаєм та кавою. На завершення тренінгу усі отримали солодкі призи. Задоволенні учасники навчання висловили щиру подяку тренеру Сергію Койнову, поділилися позитивними враженнями та емоціями і запросили керівника проекту створити схожий навчальний центр у Камянці-Подільському.
Захід відбувся в рамках проекту «Освіта з попередження ксенофобії для учнів та вчителів національних громад» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Партнером у виконанні Проекту є Київський освітній центр «Простір толерантності». 



Немає коментарів:

Дописати коментар