вівторок, 9 червня 2015 р.

Презентація фотовиставки Петра Ігнатьєва

Люди і природа

Фотовиставка у бібліотеці

8 червня у затишній залі відділу краєзнавства Кам’янець-Подільської центральної міської бібліотеки відбулася знакова подія – відкриття     фотовиставки добре знаного і шанованого у Кам’янці-Подільському і далеко за його межами фотохудожника Петра Ігнатьєва.
Експозицію «Природа і люди» пан Петро презентував у свій День народження і цим зробив подарунок не лише собі, а й поціновувачам фотомистецтва міста. Тож усі гості мали нагоду вітати Петра Дмитровича з приводу двох вельми гарних подій. 

У день народження фотографа на його виставку завітали найрідніші люди – усі ті, хто завжди підтримує автора та є прихильниками його творчості. Славко Полятинчук, Володимир Стояновський, Микола Панасюк, Людмила Курян, Ніна Басиста та інші представники творчої інтелігенції міста радо вітали іменинника. Звучали віршовані присвяти, побажання творчих злетів і підкорення нових мистецьких вершин, фотохудожник приймав подарунки і квіти.
Свої роботи добродій Петро у нашій бібліотеці презентує не вперше, ми уже маємо досвід плідної співпраці із фотомитцем. Так, минулого року Петро Дмитрович приймав активну участь у заходах, які бібліотека організовувала з нагоди Міжнародного дня фотографа. У 2015 році ми презентували на загальноміському рівні виставку фотосвітлин «Війні немає забуття», приурочену 70-й річниці Дню перемоги над фашизмом у Європі. І один із розділів фотосушки під назвою «Герої – ветерани» отримав наповнення виключно роботами Петра Ігнатьєва (29 робіт). Тож презентована виставка є гідним продовженням партнерської співпраці бібліотеки з Петром Дмитровичем.
Вже 9 років фотохудожник Петро Ігнатьєв радує нас надзвичайними світлинами. Ось і сьогоднішні роботи особливі. В рами за склом він помістив як незвичні кам’янецькі краєвиди, так і обличчя простих кам’янчан, які разом із колишнім президентом одного прекрасного дня втрапили до всюдисущого об’єктива Петра Ігнатьєва.
Долучитися до прекрасного мають можливість усі кам’янчани та гості славного міста над Смотричем, завітавши до Кам’янець-Подільської центральної міської бібліотеки. Виставка діятиме до 8 липня 2015 року.





Немає коментарів:

Дописати коментар