понеділок, 21 березня 2016 р.

Презентація збірки творів

Презентація збірки творів Віталія Міхалевського
«Цукерково-букетні вірші»


    19 березня у відділі краєзнавства центральної міської бібліотеки в рамках поетичного фестивалю «Поділля OPEN» пройшла зустріч з майстром поетичної новелістики Віталієм Міхалевським, лауреатом Хмельницької міської премії імені Богдана Хмельницького (2006) в галузі літературної діяльності та популяризації української мови, членом Національної спілки письменників України, який познайомив присутніх із своїм творчим доробком та продекламував поезії зі своєї останньої збірки «Цукерково-букетні вірші».
  Збірка «Цукерково-букетні вірші» Віталія Міхалевського – це різнобарвний поетично-міфічний дивосвіт, де домінує любов. Це запашний і барвистий букет, який духмяниться «...ароматом молодих сонетів, що роєм злітають у мрії колишні». Кожен рядок дихає інтимом почуттів ліричного героя, а вірші різняться емоційною тональністю звучання. Адже камертон серця поета налаштований на високу лірику.
   Віталій Цезарійович Міхалевський поділився з присутніми своїми думками про те, що поет завжди повинен іти вперед, відкривати перед своїми читачами новий світ емоцій та вражень. Під час зустрічі відбувся живий невимушений діалог, під час якого знайшлися відповіді на всі запитання.

Немає коментарів:

Дописати коментар