неділю, 12 березня 2017 р.

                      «Не цурайтесь того слова що мати співала»
                Засідання літературно-мистецької вітальні 

В березні все людство світу відзначає день народження видатного українського поета, драматурга, художника, політичного і громадського діяча – Тараса Григоровича Шевченка.
З нагоди вшанування пам’яті Великого Кобзаря в центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи для військовослужбовців в/ч № А 2738 було організовано засідання літературно-мистецької вітальні «Не цурайтесь того слова що мати співала».
 Метою заходу було розширити знання присутніх про життя і творчість Тараса Шевченка, формувати бажання читати твори Великого Кобзаря, виховувати любов до рідної мови, скарбів поетичного слова України.
На захід завітали працівники музею: науковий співробітник Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника Валяровська Лілія Петрівна та кандидат історичних наук Нестеренко Валерій Анатолійович, які цікаво розповідали про життєвий та творчий шлях Т. Шевченка та про його перебування на Хмельниччині.
На закінчення засідання, учениця дитячої музичної школи лауреат міжнародного конкурсу юних бандуристів Олександра Торжинська, Бойко Олександра учениця  класу естрадного  співу, викладач Таірова Катерина Анатолівна  яка виконала  пісню «Крила»; Бученко Аркадій виконав на домрі «Зоре моя вечірня» на слова Т. Шевченка.  
  






Немає коментарів:

Дописати коментар