понеділок, 12 березня 2018 р.

«Місто мрій»


ФОТОВИСТАВКА

В Центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи у відділі краєзнавства 11 березня відбулася чергова персональна виставка місцевого фотомитця Петра Ігнатьєва з романтичною назвою «Місто мрій», яка присвячена Кам’янцю і тим мріям, які тут здійснюються.
На роботах – Кам’янець з висоти пташиного польоту, денне і нічне Старе місто, осяяне століттями. Кожен кадр завершений: і психологічно, і технічно. Це завершений витвір фотомистецтва, який кожен сприймає по-своєму. Це як пісочний годинник із мисленням фотографа, відображенням світу в головах самих глядачів і отією перетинкою, що є об’єктивом фотоапарата.
Для фото автор обрав чорно-білу гаму, аби зафіксувати моменти різноманіття станів. Чорно-біле фото – мода модою, але це окремий солідний розділ, який жив і буде жити, і в ньому є свої переваги над кольором. Чорно-білі фотографії – вони дуже чітко відображають деякі особливості фотографій через те, що якщо говорити про кольорові фотографії, то через них іноді можна щось скрити, в той час як чорно-білі фотографії – вони є більш виразними. Не слід забувати про документальність фотографії: є час, є мить, якої вже більше не буде…













Немає коментарів:

Дописати коментар