середу, 26 вересня 2018 р.

«Верховина – серце України»

Фотовиставка П. Д. Ігнатьєва

Карпати… Таємничі та надзвичайно чарівні… Вони приворожують своєю неповторною красою, мальовничими ландшафтами, смарагдовими шатами лісів, різноманітністю фауни і флори. Тисячі мандрівників, краєзнавців, туристів бажають пізнати природу цього краю.
Дику природу Карпат передав фотохудожник П. Ігнатьєв у своїх роботах, презентованих на виставці «Верховина – серце України», відкриття якої відбулося 26 вересня у відділі краєзнавства центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи.
Її особливістю є фотореалістичний стиль художніх робіт.  У карпатських пейзажах П. Ігнатьєва розгортаються простором неймовірні краєвиди у яскравій кольоровій палітрі. Енергетичні відтінки синього кольору створюють дуже потужний ефект глибини і насиченості, а контрастність кольорів підкреслює гармонійність світло-тіней.
    На презентацію виставки завітало багато прихильників творчості знаного фотографа. У невимушеній атмосфері зустрічі відбувся жвавий обмін враженнями про побачені роботи. Живописні світлини фотомитця справили незабутнє враження на численних відвідувачів виставки.
Відобразити момент, зловити його за хвіст немов фортуну, під силу незвичайним людям  саме таким як П. Ігнатьєв. Він справжній художник, який без кисті і полотна малює справжні історії, може побачити надзвичайне в простому і прекрасне в буденному. Прекрасні ландшафти, гра світла і тіней, подих вітру, густі тумани надавали натхнення видатному митцю для створення 140 ювілейної фотовиставки. З цією нагоди вітаємо Вас з такою важливою подією, бажаємо творчих сил, натхнення і безлічі цікавих проектів. 















Немає коментарів:

Дописати коментар