четвер, 23 липня 2015 р.

Презентація літературно-мистецького часопису "PHOENIX"

     Відроджений "PHOENIX" 

(презентація видання)
     23 липня відділ краєзнавства радо приймав у своїх стінах добрих друзів та партнерів бібліотеки - творче об'єднання "Фенікс". Учасники об'єднання - молоді, ініціативні і талановиті кам'янчани - завітали до книгозбірні, аби поділитися чудовою новиною. Побачив світ уже третій випуск літературно-мистецького збірника "PHOENIX". Презентувати для користувачів бібліотеки новий том альманаху прийшли відомі у Кам'янці і за його межами члени редакційної колегії  Віоліна Ситнік, Ігор Старенький, Андрій Павловський та Дарина Старенька. 
     Анонсуючи своє друковане видання наші гості знайомили присутніх з відомими та молодими авторами, розповіли про нові рубрики даного тому, перелічили художників-ілюстраторів та спонсорів "Феніксу". У теплій та затишній, майже домашній атмосфері, пройшло жваве спілкування, автори відповідали на питання, розкривали свої плани на найближче майбутнє, прозвучали запросини на подальшу співпрацю, а жарти та гумор учасників презентації створили враження зустрічі давніх приятелів. Чудовим сюрпризом для усіх став виступ одного з авторів альманаху Вероніки Мелісової, яка представила на загал свій новий вірш. 
     За гарною традицією бібліотека отримала вельми гарний подарунок - презентований збірник, тож тепер усі користувачі можуть знайомитись з творчістю молодих письменників у стінах відділу краєзнавства.

Немає коментарів:

Дописати коментар