понеділок, 13 липня 2015 р.

Фотовиставка «З об’єктиву кам’янецьких митців».

Майстри малювання світлом в гостях у бібліотеки

12-13 липня з нагоди Міжнародного Дня фотографа центральна міська бібліотека організувала свято фотографії.
Так, 12 липня, тобто в день офіційного свята фотомитців, на Алеї закоханих  для кам’янчан та гостей нашого міста презентувалася фотосушка «З об’єктиву кам’янецьких митців».
Фотомитці Кам’янця-Подільського представили широкому загалу свою творчість, розповсюджували рекламну продукцію, спілкуватися з колегами по творчості. Відвідувачі сушки протягом дня насолоджувались мистецтвом малювання світлом та знайомилися з авторами фото шедеврів.
А 13 липня у відділі краєзнавства центральної бібліотеки відбулося офіційне відкриття стаціонарної фотовиставки, яка діятиме на протязі місяця. Виставка представляє роботи як художників-професіоналів, так і аматорів-початківців м. Кам’янець-Подільського. Тут можна побачити фотографії різної тематики і техніки виконання, усі світлини різні. На виставці відтворено усе різноманіття мистецтва фотографії. На своїх роботах митці розкривають сприйняття світу таким, яким вони його бачать і яким хочуть показати його нам. Тож кожна фотосвітлина – це витвір мистецтва.
На презентацію завітали автори виставлених робіт, їхні рідні та друзі, а також поціновувачі фотомистецтва. У відділі краєзнавства панувала творча атмосфера: на адресу митців прозвучало чимало приємних слів та гарних побажань, своїм досвідом ділились Станіслав Стояновський та Петро Ігнатьєв, молоді фотографи дякували бібліотеці за організацію виставки, працівники бібліотеки пригощали відвідувачів презентації шампанським та смаколиками, звідусіль сипались спалахи фотокамер. Усі запрошені насолоджувались фотомистецтвом та отримали приємність від спілкування у гарному товаристві.
Виставка діятиме до 13 серпня, тож запрошуємо до бібліотеки усіх бажаючих отримати гарні враження від фотовиставки.



Немає коментарів:

Дописати коментар