неділю, 5 липня 2015 р.

Незабаром День фотографа

День фотографа на Алеї закоханих
 «Фотографія ловить момент
 перед тим, як він зникне»
Невідомий автор
12 липня в рамках проекту «Мистецькі вихідні» та з нагоди Міжнародного Дня фотографа центральна міська бібліотека запрошує усіх поціновувачів цього виду мистецтва на Алею закоханих, де з 12.00 до 18.00 відбудеться фотосушка «З об’єктива кам’янецьких митців». Це чудова нагода для фотографів ознайомити широкий загал зі своєю творчістю, розповсюдити свою рекламну продукцію, поспілкуватися з колегами по творчості.
На протязі дня кам’янчани та гості міста матимуть можливість помилуватися роботами як відомих фотомитців нашого міста, так і творами фотографів-аматорів. Відвідувачі фотосушки доторкнуться до мистецтва фотографії, зможуть познайомитися із рекламною продукцією майстрів та замовити собі фотосесію. 
Додатково буде представлена інформація про кожного з учасників сушки, демонструючи їх портрети, контактну інформацію, професійні уподобання та ін.
А 13 липня у відділі краєзнавства центральної бібліотеки о 12.00 відбудеться відкриття стаціонарної фотовиставки, яка діятиме на протязі місяця. У програмі:
-         офіційне відкриття виставки;
-         фуршетний стіл;
-         вільне спілкування, перегляд робіт, обмін враженнями.
На урочисту подію завітають автори світлин, шанувальники фотомистецтва, представники засобів масової інформації Кам'янця.

Бібліотека запрошує фотомитців на гарну подію з нагоди професійного свята, а пересічних кам’янчан отримати приємні враження від фотошедеврів наших земляків.

Немає коментарів:

Дописати коментар