пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Презентація збірки "Сни аурінії"

Презентація збірки про Кам'янець  


15 травня у відділі краєзнавства центральної міської бібліотеки відбулася презентація нової збірки прози про Кам'янець-Подільський «Сни аурінії», виданої ГО «Творче об’єднання художників та письменників  «Stone Island». На першу презентацію цієї книги завітало чимало гостей.
Про своє вимріяне і виплекане літературно-художнє видання із гордістю розповіли упорядники книги – Ольга Комарова та Тетяна Сметанюк. Особливо тепло авторки включених до збірки оповідань згадували про меценатів, які підтримали творчу молодь. Це Володимир Дубінський, декан історичного факультету національного університету ім. І.Огієнка, який завітав на презентацію і особисто поділився своїми враженнями про творчий задум нового молодого об’єднання. Голова МО партії «Рідне місто» Василь Гаврилюк, який теж погодився стати меценатомвидання, висловив сподівання про найшвидший вихід у світ наступного амбіційного задуму кам'янецької творчої молоді.
Звісно, дебютну презентацію книги не оминули Інна Герасимчук, Ольга Стара та Іванна Шептицька, твори яких можна почитати у збірці. Усі вони ділилися враженнями від написання прозових творів, які для багатьох стали експериментом у власній творчості.
Не оминули увагою і особистість художника-ілюстратора «Снів Аурінії» Тетяни Боднар. Її своєрідна манера написання картин є надзвичайно вдалою для книги, навіть, можливо, стане візитівкою цього видання.
Досить цікаве оформлення збірки та жанрова різноманітність творів (усі виключно про Кам'янець-Подільський!) змушує одразу ж братися до читання, насолоджуючись насправді цікавим та якісним виданням.

      Міська бібліотечна система отримала у подарунок 11 примірників збірки "Сни Аурінії", за що вистловлюємо щиру вдячність авторам та запрошуємо усіх зацікавлених приєднуватися до читання.



Немає коментарів:

Дописати коментар