неділю, 19 березня 2017 р.

Творча зустріч з Сергієм Пантюком та Олексою Биком - презентація нових збірок
«Так мовчав Заратустра» та «Вірші на руці»

18 березня в рамках поетичного фестивалю «Поділля OPEN» в центральній міській бібліотеці ім. Костя Солухи відбулась творча зустріч з Сергієм Пантюком та Олексою Биком. Сергій Пантюк – автор 15-ти поетичних збірок, двох романів, книги новел та науково-фантастичної повісті для дітей. Він також займається журналістикою, видавничою та громадською діяльністю. 
Немало небайдужих до рідної літератури кам’янчан завітали до бібліотеки  на творчу зустріч.  Надзвичайно тепло усі присутні сприймали ліричну, іронічну, драматичну й енергетичну поезію, вишукану прозу.  Неможливо залишатися байдужим до особливої манери читання Сергія Пантюка своїх текстів, сповнених мовної незвичності. Невипадково одну зі своїх поетичних збірок С.Пантюк назвав «Мовизна». 
Сергій Пантюк та Олекса Бик є не лише справжніми поетами, а й справжніми людьми. Вони відкриті перед публікою так само, як і відкриті у власне написаних ними текстах. Це люди, котрі побували на війні і знають її смак, який аж ніяк не солодкий... І саме тому з їхньою творчістю варто ознайомитися тим, хто бажає змін на краще у нашій державі та у людських життях загалом.
Поети одразу задали жвавий тон зустрічі, з перших хвилин зацікавивши слухачів . Трохи розповівши про себе, свою діяльність, вони  перейшли до читання своїх віршів. 
Спілкування з письменниками , знайомство зі сторінками їхнього  життя та творчості було неймовірно цікавим. Наприкінці зустрічі відбулася також автограф-сесія, кожен охочий мав змогу отримати поетичні збірки, книги з неповторним побажанням від Сергія Пантюка та Олекса Бика. 








Немає коментарів:

Дописати коментар