понеділок, 24 лютого 2020 р.

Живопис від Петра Ігнатьєва

«Мрійник»

21 лютого у відділі краєзнавства центральної міської бібліотеки ім. Костя Солухи відкрилася персональна виставка живописних робіт фотохудожника Петра Ігнатьєва «Мрійник».
Петро Дмитрович  належить до тієї когорти митців, для яких творчість – це не лише спосіб самовираження, а й щоденна духовна робота. Живописні твори, представлені на виставці, вражають щирістю почуттів: любові, добра, краси. У кожній картині відчувається індивідуальність художника, власне бачення світу. Його реалістичні пейзажі наповнені повітрям, світлом, душевним теплом. Слідування натурі поєднується в його роботах з ретельним відбором і узагальненням. І, як наслідок, написані пейзажі мають силу яскравого неповторного образу.
Картини Петра Дмитровича – це бажання осмислити філософію міста, відтворивши кожен урбаністичний подих у дотику пензля. На виставці представлено 14 робіт,  здебільшого пейзажі, де пізнається рідне місто та природа, що зачаровують яскравими кольорами. В теплій, дружній атмосфері художника привітали поціновувачі його таланту : друзі, рідні та колеги.
Виставка працюватиме до 22 квітня.  Заходьте, помилуйтеся природою  і талантом!
  











Немає коментарів:

Дописати коментар