четвер, 17 квітня 2014 р.

Подільські Товтри – природне чудо України

Подільські Товтри – природне чудо України
Виставка-мандрівка



З нагоди Всесвітнього дня заповідників і природних парків у відділі краєзнавства центральної бібліотеки розгорнуто книжкову виставку-мандрівку «Подільські Товтри – природне чудо України». Виставка запрошує відвідувачів у захоплюючу подорож надзвичайно строкатим природним різноманіттям нашого природного парку, де гармонійно поєдналися сива давнина історії та велич природи, де старі замки і фортеці вписані у вічно живу і незмінно вражаюче красиву природу Подільських Товтр.
Значна частина матеріалів, виставлених на експозиції, була подарована нашому відділу працівниками національного природного парку. До уваги користувачів путівники, карти, схеми, плакати, листівки, збірники статей та інші документи, які розкривають диво природи Кам'янеччини, заповідні стежки наших рідних Подільських Товтр і таємниці кам’яних див скелястих берегів Смотрича.
Тож пропонуємо нашим користувачам самостійно пізнавати природні чудеса і розгадувати таємниці рідного краю, а матеріали виставки-мандрівки стануть їм в цій справі у нагоді.

Немає коментарів:

Дописати коментар