неділю, 21 вересня 2014 р.

Виставка-експозиція «Світ талантів Поділля»

«Світ талантів Поділля»

Виставка-експозиція
 
 

Протягом двох місяців вересня і жовтня – у відділі краєзнавства центральної міської бібліотеки проходитиме творча виставка-експозиція «Світ талантів Поділля». Виставка покликана об’єднати майстринь та майстрів нашого міста, захоплених вишивкою, бісероплетінням, фелтінгом, живописом, декупажем та іншими видами творчості.
Наразі усі відвідувачі бібліотеки можуть милуватися авторською вишивкою Олександра Романюка. З під маленької голочки у його вправних руках народжуються дивовижні витвори декоративно-прикладного мистецтва, вони вражають, радують та приносять добрі почуття в навколишній світ.
На виставці представлено різнопланові картини: міські пейзажі, пам’ятки архітектури, українська символіка. Кількома роботами представлена релігійна тематика. Майстер представив вишиті хрестиком не лише картини, а й рушники.
Інформація про автора
Народився у м. Кам’янець-Подільському в 1973 році. Працює на ВАТ «Модуль». Вишивкою захоплювався з дитинства, професійно почав займатися цим мистецтвом з1996 року, працював над створенням рушників. З 2009 року відкрив для себе світ вишитих картин, активно творить їх і до сьогодні. У творчому доробку майстра – участь в колективній експозиції у виставковій залі на в. Соборній, у виставці декоративно-ужиткового, образотворчого та фотомистецтва «І цвіт на камені Шевченка пам’ятає», присвяченого 200-річчю Т.Г.Шевченка.
Також на виставці представлені витвори з живопису. Ви зможете ознайомитись з ексклюзивними картинами Валентини Попової, виконаними олією на полотні, на яких зображено композиції з квітів, пейзажі та жанрові замальовки.
Роботи художниці дивують глядачів своєю неповторною красою і витонченістю. Картини  мають свою певну стилістику, вирізняються яскравою  колористикою та потужним енергійним наповненням.
Інформація про автора
Народилася у с. Сокіл Кам’янець-Подільського району. По закінченню індустріального технікуму за направленням поїхала працювати на Далекий Схід. Згодом змушена була переїхати до Америки. Саме там, на американській землі, відірвана від рідної Батьківщини, пані Валентина почала займатися живописом, втілюючи своє давнє захоплення в життя. І вже сьогодні пані Валентина має кілька персональних виставок у Санта-Моніці, успішно продає свої витвори мистецтва та проводить майстер-класи у власній творчій майстерні. Відвідуючи Україну, Валентина Попова завжди привозить авторські роботи у рідне місто.  Не стала виключенням і подорож цього року. На запрошення бібліотеки прийняти участь у виставці майстриня не змогла відмовити та люб’язно  надала ексклюзивні картини для експозиції.
Запрошуємо відвідати виставку-експозицію «Світ талантів Поділля» та насолодитися авторськими роботами наших талановитих земляків.






Немає коментарів:

Дописати коментар