середу, 22 квітня 2015 р.

Виставка-перегляд "Природне чудо України"

Унікальний природний світ Поділля

Виставка-перегляд


З нагоди Всесвітнього дня заповідників і національних парків 19 квітня бібліотека презентувала книжкову виставку-мандрівку «Подільські Товтри – природне чудо України». Виставка запрошує відвідувачів у захоплюючу подорож надзвичайно строкатим природним різноманіттям нашого природного парку. Значна частина матеріалів, виставлених на експозиції, була подарована нашому відділу працівниками національного природного парку. До уваги користувачів путівники, карти, схеми, плакати, листівки, збірники статей та інші документи, з їх допомогою усі бажаючі можуть самостійно пізнавати та вивчати рідний край.
20 квітня відвідувачі побували на заочному краєзнавчо-туристичному круїзі «Заповідними стежинами Кам'янеччини». Під час подорожі подільськими просторами слухачі – студенти  Університету ІІІ покоління ЦСЗ «Надія» – мандрували через ліси і пагорби, уздовж річок і струмків, полями і горами. Екскурсовод по цих унікальних природних чудесах  фахівець з екологічної освіти національного природного парку «Подільські Товтри» Олена Дем’янова пропонувала користувачам туристичні маршрути на будь-який смак. Відео-презентація «Заповідними стежками Подільських Товтр» знайомила студентів з карстовими печерами, Кармалюковою горою, Бакотською затокою, Совим яром, Смотрицьким та Дністровським каньйонами. Сподіваємося, наша подорож неодмінно надихне наших користувачів не на одну подорож цими мальовничими місцинами.

Читайте, знайомтесь, подорожуйте і насолоджуйтесь красою нашого краю. І пам’ятайте, що Природа може обійтися без Людини, а Людина без Природи – ні!


Немає коментарів:

Дописати коментар