середу, 22 квітня 2015 р.

Краєзнавчо-туристичний круїз «Заповідними стежинами Кам'янеччини»

Вчимося цінувати скарби рідної природи

Екологічні презентації

 

Для кожного з нас рідний край – це стежина до рідної домівки, краєвиди до яких звикаєш і які милують око з дитинства, все, що близьке і дороге нам із народження. І немає в світі такої людини, яка б не любила свій рідний край…
Щасливі ми, що народилися і живемо на такій чудовій, багатій, мальовничій землі – нашій славній Кам’янеччині, краю величному і неповторному, у ньому в мініатюрі сфокусовано всі географічні регіони України: степ і ліс, поле і луки, долини і гори, річки й озера.
З нагоди Всесвітнього дня довкілля у відділі краєзнавства центральної міської бібліотеки пройшли екологічні презентації.
20 квітня відвідувачі побували на заочному краєзнавчо-туристичному круїзі «Заповідними стежинами Кам'янеччини». Під час подорожі подільськими просторами слухачі – студенти  Університету ІІІ покоління ЦСЗ «Надія» – мандрували через ліси і пагорби, уздовж річок і струмків, полями і горами. Екскурсовод по цих унікальних природних чудесах  фахівець з екологічної освіти національного природного парку «Подільські Товтри» Олена Дем’янова пропонувала користувачам туристичні маршрути на будь-який смак. Відео-презентація «Заповідними стежками Подільських Товтр» знайомила студентів з карстовими печерами, Кармалюковою горою, Бакотською затокою, Совим яром, Смотрицьким та Дністровським каньйонами. Сподіваємося, наша подорож неодмінно надихне наших користувачів не на одну подорож цими мальовничими місцинами.
Наші екологічні презентації змушують замислитися над своїм ставленням до природи, вчать цінувати красу подільської землі та виховують почуття гордості за рідний край.


Немає коментарів:

Дописати коментар