середу, 9 червня 2021 р.

 «Спортсмени Кам`янеччини»

День інформації


Спорт та здоров`я завжди будуть в тренді. Як нам відомо рух – це життя! Задля того, щоб стати тим, ким ти хочеш, потрібно пройти через те, що здається непотрібним, але саме воно є необхідним для досягнення результату. Місто Кам`янець-Подільський багате не лише на героїчну історію, талановитих та працьовитих людей, а й знаменита своїми спортсменами-олімпійцями. Вагомими досягненнями на міжнародній арені вони прославили не лише наше місто, але й Україну.
З метою формування поняття про життя як найвищу цінність і здоров’я, як найважливішу умову щасливого життя, свідомого ставлення до власного здоров’я, виховання любові до фізичної культури та спорту, 9 червня працівниками відділу краєзнавства центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи було проведено День інформації «Спортсмени Кам`янеччини» для учнів ЗОШ № 1. На захід було запрошено заслуженого тренера України з футболу, тренера-викладача з футболу в обласному центрі «Інваспорт» Коробчука Василя Павловича та українського футболіста, триразового чемпіона і срібного призера літніх Паралімпійських ігор, Заслуженого майстра спорту України Трушева Віталія Євгеновича. Василь Павлович розповів про свою спортивну діяльність та про розвиток «Інваспорту» у нашому місті. Також перед учнями виступив Віталій Євгенович, про його життя та спортивні досягнення присутні мали змогу не лише почути, але й побачити у представленому відеоролику. Спортсмен поділився своїми враженнями та цікавими історіями, які траплялися з ним під час футбольних матчів. Його головним досягненням є перемоги на Паралімпійських іграх у Афінах, Пекіна та Ріо де збірна України здобула зотоло, та у Лондоні де команда виборила срібло. На прикінці заходу присутні мали змогу сфотографуватися не лише із спортсменом, але і з його медалями.
Особливе слово подяки адресуємо чемпіонам, призерам та видатним тренерам, ветеранам фізичної культури і спорту за досягнення, які об’єднують наше місто, приносять радість усім шанувальникам.
Роль спорту в нашому житті дуже велика. І важливо, щоб пропаганда фізичної культури не сходила нанівець, а зростання її в масах тільки збільшувалося. Більше дізнавайтеся про успіхи спортсменів-земляків та старайтеся самі примножувати спортивну славу рідного краю.

















Немає коментарів:

Дописати коментар