середу, 25 травня 2022 р.

 «Вибір професії не просте питання»

онлайн-презентація

Щороку перед випускниками шкіл постає проблема вибору майбутнього. Саме майбутнього, тому що від правильності обраної дороги зараз залежить багато в чому те, як складеться життя потім. Професія визначить у майбутньому соціальний статус, і затребуваність у житті, і навіть рівень матеріального добробуту. Причому іноді питання стоїть не куди піти вчитися, а яку освіту варто здобувати взагалі.

Для того, щоб допомогти молоді зорієнтуватися у виборі професії працівники відділу краєзнавства Центральної міської бібліотеки ім. Костя Солухи 25 червня представили онлайн-презентацію «Вибір професії не просте питання». Майбутні студенти мали змогу більше дізнатися про професії та їх значення, звернути увагу на фактори, що обумовлюють вибір людиною тієї або іншої спеціальності, дізнатись про помилки, які допускаються при обранні професії та алгоритми вибору професії. 

Дуже важливо на сьогодні обрати правильний професійний шлях та професію, яка буде приносити задоволення у житті. Сподіваємось, що такі поради допоможуть дітям зорієнтуватися у розмаїтті професій і зробити свій правильний вибір.



Немає коментарів:

Дописати коментар