пʼятницю, 24 лютого 2023 р.

 «Роздуми»

 презентація книг

У Кам’янець-Подільській центральній бібліотеці відбулась презентація книг «Роздуми» - про єдність цінностей українців, «Погляд на національну ідею» відображає прагнення українців , «Життя по-людськи» -– це власне бачення автора про те, як потрібно будувати Україну, «Вольності, Можливості, Заможність»- про ідеї, кредо, роздуми Павла Жебрівського.
Павло Жебрівський – народний депутат України IV, V та VI скликань,  безпосередній учасник бойових дій (2014-2015) російсько-української війни, а з 24 лютого 2022 року командир підрозділу Бойове братерство України у складі Сил територіальної оборони України.
Книги, презентовані автором несуть у собі національну ідею, яка сьогодні є дуже актуальною - бути вільним на своїй землі.
Захід відбувся  за ініціативи військово-цивільної спілки «Бойове братерство України», метою якої є побудова вільної та заможної України. На презентації були присутні: волонтери, військовослужбовці, жителі міста, користувачі та працівники бібліотеки. На завершення Павло Жебрівський подарував бібліотеці презентовані ним книги.











 

Немає коментарів:

Дописати коментар