вівторок, 8 липня 2014 р.

День фотографа разом з бібліотекою

День фотографа разом з бібліотекою

Фотовиставка у бібліотеці
13 липня світ відзначає День фотографа. Сьогодні ми не уявляємо свого життя без фотографії, а два століття тому для того, аби зобразити якусь подію чи замовити портрет, потрібно було звертатися до художників і результату чекати достатньо довго.
Тепер фотографія  - це не лише спосіб зупинити час. Це чудове, захоплююче, магічно-містичне дійство. І воно настільки унікальне, що йому присвячують все життя, перетворюючи заняття фотомистецтвом у професію. Крім того, це досить відповідальна професія, адже люди, які займаються фотографією, відображають суспільні події культурного та історичного значення, а також постійно ризикують своїм життям та здоров’ям, знімаючи пожежі, катастрофи чи війни.
Тож 13 липня, в день, коли можуть порадіти ті люди, які щодня зберігають миті радості на святкових подіях, миті ніжності на фотозйомках та миті креативу, в цей день саме з цієї радісної події центральна міська бібліотека запрошує усіх поціновувачів цього виду мистецтва на Лебедине озеро, де з 10.00 до 18.00 відбудеться фотосушка «Крізь об’єктив душі». Тут ви зможете помилуватися роботами як відомих, маститих фотомитців нашого міста, так і творами молодих початківців. На протязі дня кам’янчани та гості міста насолоджуватимуться фотомистецтвом, зможуть познайомитися із рекламною продукцією майстрів та замовити собі фотосесію.  Усі бажаючі зможуть придбати будь-яку фотосвітлину, що сподобалась.
Додатково буде представлений виставковий стенд, що пропонуватиме інформацію про кожного з учасників фотосушки, демонструючи їх портрети, контактну інформацію, професійні уподобання та ін.
А 14 липня у відділі краєзнавства центральної бібліотеки відбудеться відкриття стаціонарної фотовиставки, яка діятиме на протязі місяця. На урочисту подію завітають автори світлин та шанувальники фотомистецтва. Ця подія – чудова нагода і можливість живого спілкування, адже в епоху інформаційних технологій  більшість фотографів спілкуються через Інтернет.

Запрошуємо фотомитців одержати приємність від гарної події, а пересічних кам’янчан отримати задоволення від фотошедеврів наших земляків.

Немає коментарів:

Дописати коментар