середу, 28 травня 2014 р.

Міцна родина – міцна Україна!

Міцна родина – міцна Україна!
Виставка творчих робіт вихованців 
міської художньої школи
















15 травня — найпрекрасніший та найдружніший день у році — Міжнародний день сім’ї. Це свято встановлене в 1993 році Генеральною Асамблеєю ООН для того, щоб об’єднати родини всього світу і привернути увагу громадськості до багатьох проблем сім’ї. 
Сім’я — це основна ланка суспільства, те найважливіше, з чого починається наше життя. Завдяки сім’ї розвивається держава, міцніє благополуччя її народу. Всі ми добре знаємо: буде лад у родині — буде й у державі.
Сім’я — джерело добра та злагоди, берегиня давніх традицій предків та всього розумного, світлого, вічного, що наповнює наше життя яскравими фарбами та позитивними емоціями.
Міжнародний день сім’ї відзначатимуть і в нашій країні. І для нас це особливе свято, адже українці споконвіків славилися міцним сімейним устроєм, багатодітністю, духовною єдністю поколінь, повагою до батьків та до жінки-матері.
А наскільки цікавими та особливими є звичаї у кожній українській сім’ї! Підкидання куті до стелі на Різдво і зворушлива пісня за родинним столом, лагідне пробудження дітей вербовою гілочкою Вербної Неділі і тиха розмова за розмальовуванням писанок сприяють дружбі та злагоді в оселі.
З нагоди родинного свята відділ краєзнавства центральної міської бібліотеки запрошує усіх містян відвідати виставку творчих робіт «Міцна родина – міцна Україна». Увазі відвідувачів представлені роботи кращих вихованців Кам’янець-Подільської міської дитячої художньої школи: Катерини Качур «Весілля», Лариси Венгрин «Сестри», Ольги Куб’як «Берегиня», Оксани Федотової «Дід і онук», Галини Крекотець «Подружнє щастя», Христини Бачинської «На весіллі у онуки» та інші твори. З дитячих полотен на Вас дивляться добрі очі матері, щасливі постаті закоханої молодої пари, радісні обличчя дітей та батьків, спокійні та врівноважені старійшини родин і об’єднує усі ці роботи одна думка: родина – найвища людська цінність.
Вітаємо усіх кам’янчан  з  Днем сім’ї. У цей весняний день зичимо добра, любові та щастя кожній родині! Привітайте і ви своїх рідних та подаруйте Вашим найріднішим людям гарний настрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар