середу, 28 травня 2014 р.

Мудрість книг об’єднує родину

Мудрість книг об’єднує родину
Фестиваль сімейного читання 



         15 травня у Кам’янець-Подільській міській центральній бібліотеці пройшов фестиваль сімейного читання «Мудрість книг об’єднує родину», приурочений Міжнародному Року сім’ї.
Відділ краєзнавства міської центральної бібліотеки об’єднав родини за круглим столом. Учасників фестивалю зустрічали юні друзі ДНЗ «Айболить», користувачі дитячої бібліотеки №6. Діти самі виготовили цікаві плакати та підготували віршоване привітання родинам. Вшановувались матері-героїні, багатодітні родини та найчитаючі сім’ї усіх бібліотек-філій міста. Звучали слова радості, милосердя, доброти. Кожна сім’я представляла свої творчі здібності та хобі, а наймолодші представники родини розповідали про свою першу книжку, прочитану в колі сім’ї. Юнацьким абонементом презентовано книжково-ілюстровану панораму «Родина моя – оберіг», на якій представлено різні витвори родин – це вишивки, м’які іграшки, прикраси, малюнки та збірки поезій.
Пісні «Молитва за сім’ю», «Родина», «Про маму і рушник», не залишили жодного присутнього байдужим. Усі учасники фестивалю підхоплювали спів та стоячи аплодували.
На свято завітала директор департаменту гуманітарної політики міської ради Альона Кузема, яка привітала усіх кам’янчан з родинним фестивалем.
    Завідуюча дитячою бібліотекою №8 Галина Кульчицька презентувала  рекламний ролик «Малюк у бібліотеці».
Читальний зал організував для присутніх родинне чаювання, за яким відбувалось щире та тепле спілкування.
Фестиваль проходив протягом усього дня та об’єднав відділи обслуговування не тільки певними заходами, але й сімейним сміхом, співом та любов’ю до книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар