вівторок, 8 жовтня 2019 р.

Туризм – запорука пізнання культур

Книжково-ілюстративна виставка

        Кожна людина мріє про подорожі і це не просто розвага. Відвідування багатьох куточків Землі надають можливість не тільки побачити безліч цікавого, а й з’ясувати як живуть різні люди на планеті. Туризм, як жоден інший вид діяльності, має своїм покликанням зближувати народи, дає можливість людям ближче пізнавати один одного, збагачуватися здобутками культурного й цивілізаційного характеру, а також задовольняє потреби людини у відпочинку, оздоровленні, пізнанні навколишнього світу та духовному збагаченні.
У відділі краєзнавства міської центральної бібліотеки імені Костя Солухи для користувачів представлена книжково-ілюстративна виставка: «Туризм – запорука пізнання культур», присвячена Всесвітньому дню туризму.
Туристична мапа світу має безліч країн, історія яких цікава та повчальна. Захід не схожий на схід, а північ – на південь. Куди ж вирушити цього разу? Відповідь на це запитання ви отримаєте з розділів виставки:  «Міжнародний туризм»,«Туристична мапа України», «Туристичне намисто» . На виставці представлені науково-популярні видання. З яких ви дізнаєтесь багато цікавого про географічні особливості, природу, історію, економіку та культуру європейських держав. На сторінках видань ви можете здійснити захоплюючу подорож до всесвітньовідомих центрів європейської цивілізації.
Де може бути краще, ніж на Батьківщині? Хмельниччина багата дивовижними краєвидами і таємницями культурно-історичної спадщини, що представлені у розділі «Туристичне намисто» поєднання корисного з приємним». На виставці представлені видання серії «Путівники», гортаючи сторінки яких, переконуєшся, що навіть близькі і відомі місця можуть приховувати незвичайні архітектурні та багаторічні пам'ятки і цікавинки. Змістовне наповнення, фотоілюстрації збагачують уявлення як про регіон, так і містечка, селища, села відомого і невідомого краю.

Запрошуємо всіх мандрувати разом з нами!





Немає коментарів:

Дописати коментар