пʼятницю, 15 березня 2024 р.

Презентація збірки Ксенії Нестеренко «Та, що чекає»

 

«Та, що чекає»
Презентація збірки Ксенії Нестеренко 

    15 березня у Кам’янець-Подільській центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи зібралися ті, хто любить поезію та захоплюється творчістю київської поетеси, успішної бізнес-вумен, модної дизайнерки і відомої стилістки Ксенії Нестеренко.

    Ця чарівна жінка завітала до нашого міста задля участі у поетичному фестивалі "Поділля-Open", який ось уже вісім років поспіль організовує бібліотечна система міста за підтримки управління гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради.

    Серед чисельних подій, зустрічей та творчих вечорів, які проходили в рамках Фестивалю, захід, який відбувався у затишній залі відділу краєзнавства, викликав чималий інтерес у поціновувачів сучасної поезії. Пані Ксенія презентувала свою нову збірку «Та, що чекає», яка вийшла друком у Кам’янці-Подільському. Презентуючи свою книгу, Ксенія розповіла особливу історію її створення.

    Ця остання її робота справді дуже оригінальна,  в ній розміщені вірші, написані від імені жінки, яка чекає свого коханого з російсько-української війни. Збірка присвячена темі захисту України та була написана для наших військових, в неї вкладено шматочок душі письменниці.

    Змістовно та насичено пройшла зустріч, звучали вірші в оригінальному авторському виконанні. Через свою поезію Ксенія Нестеренко ділилася з читачами глибокими почуттями поваги та вдячності. Кожен бажаючий  зміг придбати збірку за донат на Кухарську Сотню Поділля та Волонтерський Центр «Мотанка».

    Ось уже десятий рік триває визвольна війна українського народу заради нашого гідного  майбутнього. І у кожного своє поле битви. Інформаційна битва не менш важлива. Тримаймо ж стрій!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар