пʼятницю, 15 березня 2024 р.

Поетичний батл "Він та Вона"

   "Він та Вона"

Поетичний батл

    15 березня у центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи в рамках поетичного фестивалю "Поділля-Open" відбулося поетичне знайомство в незвичному форматі - поетичний батл «Він та Вона». В затишній залі відділу краєзнавства зібралися ті, хто любить поезію, аби спостерігати, як розгортається захоплююча боротьба київської поетеси, успішної бізнес-вумен, модної дизайнерки і відомої стилістки Ксенії Нестеренко та мужнього і романтичного хмельницького математика із ліричною душею Віталія Міхалевського.

    Впродовж 4 раундів поети читали вірші, креативили, ламали стереотипи, дивували глядачів та дивувалися самі.

    Поєдинок передбачав проходження різноманітних раундів випробувань: спочатку поети презентували себе, потім читали ліричні вірші, а також твори, присвячені нашим захисникам та захисницям. Родзинкою батлу стало те, що в останньому фінальному турі учасники отримали незвичне завдання - імпровізація на задану тему. Розбавляла читання віршів спеціально запрошена гостя Діани Хрущ, студентка КПНУ імені Івана Огієнка.

  Тож поки глядачі насолоджувалися музичним супроводом, поети нашвидкуруч писали свої шедеври про весну та кохання.

    Глядачів теж не залишили без роботи – вони обирали кращого поета вечору шляхом голосування.

    Протистояння вийшло позитивним і насиченим гарними емоціями. Тож переможці, а ними глядачі визначили Ксенію Нестеренко та Віталія Міхалевського, приймали окрім нагород і призів щирі захоплення вдячних слухачів та чудовий весняний настрій!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар