вівторок, 16 квітня 2024 р.

Виставка-дос'є «Світ професій»

 

Світ професій
Виставка-дос'є

У житті кожної людини вибір професії – серйозний та відповідальний крок. Від цього рішення залежатиме багато – добробут людини та її сім"ї, можливості реалізації її інтересів, перспективи творчого зростання, нові дружні й ділові контакти. Тож його слід приймати правильно. "Почніть займатися тим, що вам подобається, і вам не доведеться працювати жодного дня в житті", - порадив одного разу  давньокитайський філософ Конфуцій.

Для того, щоб допомогти молоді зорієнтуватися у виборі професії у відділі краєзнавства Центральної міської бібліотеки ім. Костя Солухи 16 квітня презентовано виставку-дос'є «Світ професій», яка складається із двох розділів: «Подорож у світ професій» та «Навчальні заклади міста».

 Основна мета даної бібліотечної активності - допомогти дітям свідомо вибирати сферу майбутньої діяльності, тож ми знайомимо учнів із різноманітним світом професій. На полицях виставки представлена інформація про спеціалістів різних сфер трудової діяльності: науковців, службовців, робітничі, інженерні, мистецькі, професії, представники яких стежать за порядком, захищають людей, допомагають їм бути здоровими, вчасно виконувати всі справи тощо. Крім того, користувачі зможуть дізнатися і про навчальні заклади нашого регіону, умови вступу та особливості навчального процесу.

Дуже важливо на сьогодні обрати правильний професійний шлях та спеціальність, яка буде приносити задоволення у житті. Сподіваємось, що представлені матеріали допоможуть школярам в майбутньому зорієнтуватись у світі професій і зробити свій правильний вибір.



 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар